Microgame Picks mili Platform Tanpa Kode kanggo ngedongkrak Development lan Pangiriman
Toto

Microgame Picks mili Platform Tanpa Kode kanggo ngedongkrak Development lan Pangiriman

Microgame , panyedhiya utama konten lan produk iGaming kanthi fokus banget ing pasar game Italia, wis kerja sama karo Flows , platform teknologi lan perusahaan sing wis ngembangake platform inovasi tanpa kode. Liwat kemitraan Hongkong Pools iki, Flows bakal mbantu Microgaming “supercharge” bisnis lan operasi lan menehi perusahaan cara kanggo ngembangake judhul anyar kanthi cepet lan tanpa downtime tambahan.

Microgame Nguripake Aliran kanggo Peningkatan Usaha Pembangunan
Solusi tanpa kode muni banget ing njaba kothak, nanging sejatine solusi sing bakal nguatake mitra Flows kanggo ngatasi tantangan paling gedhe ing pangembangan game. Sebagean otomatis, fitur iki ndadekake supplier bisa nyepetake pembangunan nalika uga nggawe manawa padha tetep karo prasyarat peraturan lan mesthekake yen produk sing diasilake cocog karo kabutuhan bisnis partner.

Aliran langsung digandhengake karo wektu lan biaya operasional lan pangembangan sing suda, sing ndadekake pangembang luwih gampang ngrancang lan ngrangsang produksi tanpa watesan. Ngirim uga digawe cepet lan Demo slot gratis platform tanpa kode plug-in nggawe manawa bisnis navigasi alat kasebut kanthi gampang lan yakin. Aliran mesthi ana kanggo mbantu.

Ngomentari kesempatan kanggo nggarap Flows, CEO Microgame Marco Castaldo ujar manawa dheweke kepenak karo kesempatan kanggo nggabungake bisnis kasebut. Dheweke nambahake:

Thanks kanggo platform plug-in tanpa-kode, kita bakal bisa njamin partners pribadi malah luwih saka tawaran karo kamungkinan kanggo ngembangaken kampanye promosi anchored kanggo analisis malah jero lan luwih rinci babagan kabutuhan pemain.

CEO Microgame Marco Castaldo
Direktur penjualan Flows Domenico Mazzola nampani Microgame gabung karo Result Sidney perusahaan lan basis pelanggan sing akeh. Mazzola ujar manawa dheweke bangga banget ndeleng produsen game Italia dadi perusahaan paling anyar sing dipercaya produk tanpa kode sing dikembangake dening Flows lan ujar manawa dheweke ngarepake kolaborasi jangka panjang lan sukses karo Microgame.